dissabte, 25 de febrer del 2023

Activitat Khoreia 2022: We are the world / Nosaltres som el món

 L'activitat Khoreia de Nadal 2022 ha tingut més repercussió que mai... dins i fora del nostre institut!

Analitzant les dades lingüístiques del centre ens vam adonar que hi havi auna persona que parlava llengua de signes catala (LSC) i se'ns va acudir que era l'ocació perfecte per visibilitzar-ho. D'aquí va sortir la idea d'arranjar el clàssic We are the world per al nostre Cor Khoreia (que enguany té més de cent cantaires!), adaptant una part de la tornada amb RSC. L'enregistrament de la cançó, a càrrec del cor Khoreia i amb la col·laboració de la cantant manlleuenca, va ser possible de nou gràcies a la col·laboració d'en Guillem Roma, que també es va fer càrrec del vídeo-clip que vam enregistrar amb la participació de tot l'alumnat d'ESO, Batxillerat i IFE-AMIE.

Una experiència fantàstica que, sobretot, ens ha ensenyat que tenim molt a aprendre de les persones que sovint pensem més en clau de què no poden fer que no pas de les seves potencialitats. Treballar amb l'Èlia, la nostra alumna signant i amb l'Àngel, company seu a l'itinerari de formació específic per a persones amb discapacitat, ha estat un aprenentatge per a tothom!

Us convido a veure el vídeo i gaudir de la nostra feina:Però si voleu una mica més d'informació, també podeu llegir l'article que hem fet per a Senderi, Educació en Valors: Khoreia a l'INS Antoni Pous de Manlleu, que també han publicat al Diari de l'Educació

I això no és tot! Si teniu ganes d'aprendre la nostra versió o de fer un projecte similar, hem compartit tots els materials, vídeos tutorials, partitures... a través d'El Teler de Música. Podreu trobar tots els continguts en obert a We are the world / Nosaltres som el món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada